La veu del pedrenyal

Ple de vívids diàlegs i descripcions,  i amb uns personatges tan admirables com imperfectes, LA VEU DEL PEDRENYAL es un cant a la supervivència, un homenatge als boscos del nostre país i un síntesi acurada d’un dels capítols més fascinants i tèrbols de la nostra história: el bandolerisme del barroc.

Sinopsi

Vilalleons, vegueria de Vic, 1602. La vida dels germans Arnau i Miquel no és diferent a la de qualsevol pagès humil de l’època: sobreviuen treballant la terra, es diverteixen en els aplecs i la taverna del poble, i s’avenen més amb uns veïns que amb d’altres. Un dia qualsevol, els bandolers nyerros es presenten a casa seva per oferir-los una proposta. Empesos a acceptar-la sense altra alternativa, els joves camperols avançaran, a partir de llavors i quasi involuntàriament, per un camí que mai havien previst, condicionant alhora el destí d’una amiga comuna: la Violant. 

La veu del pedrenyal2
La veu del pedrenyal
En Mateu analitzà les ofrenes en silenci. “Meravellós, el collaret de perles…” “I les capes. Quina textura més exquisida: no havia vist res semblant…” “Tot per a nosaltres: per gaudir-ho o per vendre-ho i treure’n un bon pessic…”

Descàrrega gratuïta

Descarrega de forma gratuïta les primeres 20 pàg. 

QUÈ PENSEN ELS LECTORS?

La veu del pedrenyal1 1
La veu del pedrenyal

Comprar

Paypal
15,99
  • ISBN: 978-84-944848-8-9
  • Dimensions: 21 x 14
  • Tapa tova amb solapes
  • Pàgines: 522
  • Idioma: català

Bizum

619 59 11 89
15,99
  •  
bizum banner

“Jo també vaig armat! Deixeu-nos en pau!”. Dit això
esclataren unes quantes veus que reien. La mateixa d’abans
atacà de nou: “Ja ho veig! Un arcabús contra quinze
pedrenyals! 

Descarrega gratis les primeres 20 pàgines. Per això només has de deixar el teu nom i el teu email, prometo no enviar emails molestos, només t’informaré de nous projectes, vídeos, llibres, entrevistes, etc.
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad